Om Else-Marie Poulsen

Om mig selv

At arbejde med farver og former har altid været en del af mit liv. I mange år arbejdede jeg med tekstiler, men i dag er det maleriet, akvarel, pastel og oliemaleri, der optager mig mest. – Jeg er selvlært, men har deltaget i mange kurser.

Medlem af

Tidevand, Vestjyske Akvarelmalere 

Kurser

Fra 2014-2020 har jeg gået på Århus Kunstakademi, hvor jeg bl.a. har fulgt kurset Centralt i maleriet.

Weekend kurser arrangeret af Tidevand, Vestjyske Akvarelmalere

Udstillinger

 • af oliemalerier og akvareller, alene eller sammen med en
  2021-22 Galleri Lodahl I Esbjerg
  2020 Cafe Patricia i Esbjerg
  2020 Cafe Stone Garten i Esbjerg
  2019 Sosu-skolen i Esbjerg
  2018 Dupont i Grindsted
  2017 Skattecenter Ribe
  2016 Ribe Jernstøberi

 • af oliemalerier og akvareller sammen med mange
  2021-2022 Læsø Kunstfestival

 • af akvareller
  2010-2022 På akvarelforeningen Tidevands udstillinger, bl.a. den årlige udstilling på Esbjerg Rådhus

Inspiration

Mine oliemalerier er abstrakte, billedlige udtryk for tanker og følelser, der opstår i mit møde med omverdenen. Mine akvareller derimod spænder fra det abstrakte til det næsten naturalistiske. De er ofte inspireret af Urnatur, hav, klitter og hede i Danmark – vulkaner, svovlpøle, ørkner og klipper i Island, USA og Australien.