Om Else-Marie Poulsen

Om mig selv

At arbejde med farver og former har altid været en del af mit liv. I mange år arbejdede jeg med tekstiler, men i dag er det maleriet, akvarel, pastel og oliemaleri, der optager mig mest. – Jeg er selvlært, men har også deltaget i mange kurser.

Medlem af

Tidevand, Vestjyske Akvarelmalere 

Kurser

Siden 2014 har jeg gået en gang om ugen på Århus Kunstakademi, hvor jeg følger kurset Centralt i maleriet ved Max Parylewicz.

Weekend kurser arrangeret af Tidevand, Vestjyske Akvarelmalere

Udstillinger

2018 Dupont i Grindsted

2017 Skattecenter Ribe

2016 Ribe Jernstøberi

Desuden deltager jeg i Tidevands udstillinger, den permanente udstilling på Esbjerg Døgnrehabilitering og den årlige udstilling på Esbjerg Rådhus.

Inspiration

Motiverne finder jeg som oftest i naturen, eller i min umiddelbare nærhed. – Mange af mine billeder er inspireret af Urnatur, vulkaner, svovlpøle, ørkner og klipper i Island, USA og Australien. Hav, klitter og hede i Danmark.